Pages

Tuesday, December 16, 2008

holla dude and duddettes!!

Hallo.. Hallo.. Kopi ke milo?? hehehe.. Keje malam lagi.. hrmm.. Tapi esok cuti.. Bulan ni aku cuti rabu and khamis.. Best gak.. Kalau ada pulus leh layan movie kat panggung setiap hari rabu kan.. Maklumla.. murahkan.. Ari khamis pun ok gak.. Pakai student ID... hehehehe... Hrmm.. Ape nak buat kat rumah.. Balik keje tido, pastu mandi n makan.. pastu sambung tido balik.. hehehe.. Keje shift ni penatnye lain macam kan.. hrrmmm.. atleast dapat keje.. kalau xde keje susah woo.. sape la yang keje ngan syarikat honda motor and toyota kat UK dah kena pecat.. sian dia orang.. Nasib baik aku ada keje.. Hrmm.. Bab yang aku tak puas hati sekarang ni.. duit aku habis kat hutang piutang bank mak aku, duit study dan bil-bil semasa dan juga termasuklah bayaran pinjaman PTPTN.. hehehe... Dah tau guna taknak bayar balik plak aku ni.. hahahaa... Aku bayar la.. hrmm.. Bila dipikirkan semua ni kan.. Baru aku tahu apa itu kehidupan.. Susah senang, tonggang terbalik dan berada diatas dan dibawah.. Hrmm.. Bila dah stress ngan semua ni, rasa nak pi vacation je.. Tapi belum masanya lagi.. Duit tu kena salurkan ke tempat lain dulu.. Bila aku dah bleh bernafas baru aku fikir kemana nak pegi.. Hhehehe... Nanti mak membebel tanya mana duit.. hrmm.. Teringin nak pergi tempat jauh... Tepi laut.. huhu.. Kalau tempat plaing tenang, aku rasa kat MEKAH je.. hrmm.. jauh tu.. kumpul duit dulu la kan.. buat masa ni fikir bercuti dalam malaysia je lah kan.. hrmmm.. Nak pi tempat ada laut dan makanan bakar-bakar.. Shioknya.. Hrmm.. Keje aku ni dah macam bangla dah ni, tapi bangla pun tahu cuti.. hehe.. Die org 12 jam.. Aku 16 jam.. huhu.. Tak pelah.. Keje aku pun dah stabil, kukuhkan karear je lah.. Hrmm.. Keje lama macam ni terduduk je kat kerusi, kalau keje fast food confirmed aku dah kurus.. hahahaha.. Ishh.. Bersyukurlah aku ni dapat keje mudah.. Alhamdullillah.. Bila ada pengalaman, kita akan bersedia untuk hari esok.. Hhehehe... So, Let journey begin now... Wooohhoo!!

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails