Pages

Wednesday, December 17, 2008

Office Mate..

Ni semua kat bawah ni senarai dan muka2 office mate yg buat aku gila bila kerja ngan die org.. hehehe... Kak Sal aka Kak Long, Kak Rina aka Kak Ngah, Abg Zaid aka Abg Lang.. Hhehehe.. Ni yang rapat la kan.. Macam adik beradik.. hehehe.. Yg lelain ni bleh la kalau nak dianggap kawan.. Sebab kat office aku ni ada puak dan bermuka2 punya perangai.. Aku ingat zaman sekolah je ada macam ni.. Rupanya kat office lagi terok beb.. Lantak dia org la.. Aku nak keje cari rezeki yg halal.. Tak ganggu periuk nasi org lain pun.. Hrmmm... Susah aku nak gambarkan perasaan marah aku ni, kalau aku meletop macam bom atom baru die org tahu langit tu tinggi atau rendah.. Hrrmm... Malas la cite pasal die org yg x faham ISO kerja ni, so mari kita enjoy...!!





Ni pic kat dalam ofis.. Ofis kecik je, tapi huru hara.. Hhehehe. Dari kiri tu syeda [pemilik camera] hehehe.. Sebelah dia Iefa ngok ngek aka Maya Karin.. Hehehe.. Yg kat atas dari kiri, Kak Rina aka Kak Ngah, Kak Sal aka Kah Long and itu aku disebelah kanan tu Rabiatul Adawiyah aka Kak Cik...





Ni pic aku ngan Kak Rina aka Kak Ngah.. Cantik kan.. hehehe..





Ni pic ngan Abg Zaid aka Abg Lang... Abg yg buat semua org ketawa sampai x cukup nafas.. Hahaha..





Ni pic ngan staff baru.. Walupun dia staff baru... Aku tetap yg paling bongsu kat dalam ofis tu.. Hheheheheh...


Korang nak tau Exec office aku siapa..?? Ni hah aku tunjukkan gambar die.. Check.. Check.. It Out.. Hehehe..




Yang barisan depan ni Iefa aka Maya Karin, Sebelah die tu la Exec aku.. Mohd Izwan aka Abg Bob.. Yang kat belakang tu, aku le.. Rabiatul Adawiyah aka Kak Cik ngan Kak Fida [dah kawin tau] hehehe....





Ni pic kenangan aku ngan si Iefa aka Maya Karin,.. Die dah resigned.. Tak huru hara la bilik tu dengar die bercerita.. Hehehe.. Walaupun ada mulut cakap aku kawan baik ngan die, aku peduli ape kalau org tak suka.. Die tak susahkan aku pun.. At least aku mengaku dia kawan aku.. Ada org tu dah berkawan ngan die sampai leh jd geng pun taknak ngaku.. Manusia.. Manusia.. Dah ada kepentingan kat org lain, yg kawan lama dibuang dan ada je salahnye kan... Tak paham aku..

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails