Pages

Tuesday, December 23, 2008

Overtime..

Aku request ot dari minggu lepas.. Tapi org lain yg request last minit pun dapat.. Dulu officer aku siap x kasi kalau berlebih org.. Maybe die dah murah hati nak kasi keje and gaji lebih kot.. Aku agak x puas ati la jugak kan.. Hrmm.. Takpe.. Kalau Allah s.w.t tu nak kasi aku rezeki, bila2 masa dan tempat ada.. Tul x?? Anyway aku doakan officer aku tu dimurahkan rezeki dan bahagia dunia dan akhirat.. Cheers!!!

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails