Pages

Thursday, December 18, 2008

Rindunya kat korang...

Hrmmm.. sejak dah extend belajar nih.. Aku rindu kat college geng dulu le.. Hrmm.. Die org dah graduate pun.. Hrmm.. Walaupun belajar course IT dan boleh dipanggil IT 'NERD'.. Tapi kami x nerd pun.. Hehehe.. Bagi kita org, belajar xleh nak stress sangat... Enjoy gak life kat luar, join college club and so on... Hrmm... Ni pic kengkawan aku.. Aku rindu sangat kat die org.. Kalau ada kawan-kawan aku terbaca blog aku ni, aku nak sangat jumpa korang.. Rindu kat korang semua.. Hrmm.. Kalau ada salah faham waktu dulu tu, aku minta maaf la.. Aku pun x sedar.. Mungkin sibuk keje, dan aku dah terlupa nak sms or YM.. Rabiatul Adawiyah minta maaf k..



ni kawan aku masa first semester kat college, nama die sherinna.. Sampai second sem je aku kawan ngan die... Die pindah college pulak.. Hrmmm.. Miss u Sha..




ni la die hotstuff developer.. hehe.. Sebelah kiri tu namanya Tiffany aka Tiff, Tiffy or Tiffz, Yang tengah tu,.. Ahmad Ezal aka Ezal hensem.. Hehehe... Sebelah die tu Syanizam Azrul aka Nizam.. Cute muka die kan.. Hrmm.. Yg manis sebelah tu nama die Raden Kartini aka Tini je.. Manja die ni.. Umur Tiffy and Tini ni sebaya ngan aku.. Sweet 21.. Hehehe.. Rindu sangat kat die org ni.. Rasa nak nagis plak.. Smua dh menyepi.... Atau aku yg menyepi?? ekekekek... ;p




kenangan ngan die org... Lucu masa ni, aku masuk dalam lopak.. Basah kaki seluar.. Pastu kena pinjam selipar nizam.. hehehe... Yang hujung sekali tu Ahmad Najib aka Najeeb... Cheerss!!!




Ni pic kenangan ngan tiffz.. Rindu sangat kat die.. Hrmm.. Hopefully die dalam keadaan baik.. Hrmm..




Ni pic aku ngan mern.. Senior kat college.. Cute kan die.. Kalau die buat suara baby lagi cute.. Dah keje jauh dah die.. Rindu ka die.. Hrmm...




Pic ni diambil masa birthday aku yg ke 19.. Hujung sebelah kiri tu Sue, pastu aku n ezal.. Hrmm.. Terima kasih kengkawan.. Sebab belanja aku masa tu.. Hrmm..




Gambar ni diambil dihadapan pintu masuk kolej aku.. Memang kita org ni tak tahu malu.. Hehehe.. Ni pic ngan si Melsah aka Mel je.. Indonesian Next Top Model tau.. "Wanna be on top?", by Tyra banks.. Hehehe..



Bergambar dengan Fifi.. Dah merantau keluar negara dah pun... Semoga berjaya k..




Aku rindu sangat ngan korang.. Ni pic lepas mandi kat hulu yam.. Cute moment kan? Hrmm.. Owh god!! I miss u all... Where are yo guys!!

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails