Pages

Tuesday, June 9, 2009

Boring..

Haai semua.. Maaf la dah lama x update blog nih.. Saya dah mula rasa bosan nak update blog ni.. Maklumla.. Tiap2 hari aktiviti yang sama je... Kerja, Makan, Tido dan bangun balik untuk pi keja.. Kalau cuti tu ada aktiviti di rumah pula.. Basuh baju, berus tau.. mesin basuh rosak.. hukhukhuk... Pastu kemas rumah and paling worse sekali adalah basuh pinggan and periuk belanga yg dah seminggu ada makanan basi.. waaa... takde sape yg kat rumah ni alert.. Letih betol.. Dah le saya ni keje macam nak mampus, finally end of month tunggu duit gaji.. hrmm..

Agaknya sebab stress sangat tu yg badan aku makin besar.. dah gemok.. hrmmm.. cuba korang comparekan badan aku yg dulu dan sekarang... ada yg cakap xda beza, mngkin nak sedapkan hati aku kot.. tapi aku dapat rasai bezanya.. sekarang ni kerap mengah, pastu seluar dah tak muat.. adoi...

Bila dah gemok ni, sensitif plak aku rasa... Bila takde org nak sembang2.. aku dah fikir die org x suka kat aku sebab aku gemok.. die org xnak bawa aku jalan2 sebab aku gemok ke? atau bila dah gemok dah tak lawa.. then no body want to be beside, in front, back or next to me.. waaaaa...

Its all about money and love.. both of that feelings is less inside me..

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails