Pages

Sunday, July 19, 2009

Anugerah Planet Muzik 2009 Syok Sendiri ke Indonesia??




Ini hanyalah luahan dari apa yg aku lihat di astro ria.. Semalam APM 2009 keudara, aku excited gila nak tonton.. Ternyata anugerah itu untuk penggiat seni di indonesia sahaja.. Barisan artis yg membuat persembahan was not bad.. But... The nominees and the winner memang x sesuai.. Actually im conscious to know siapa juri yg memilih pemenang ni?? Ini antara Malaysia, Indonesia, Singapura and Brunei.. Tapi macam untuk artis indonesia sahaja, and if die org nak bagi setiap nominees menang, and untuk rasa ada "award" yg tak seberapa tu tak payah buat anugerah la.. Order je kat kedai, buat sendiri.. Wasting je.. Pastu rekaan pentas tak pro langsung.. Berserabut.... Ada fanatik kat depan pentas, dibelakang ada wartawan and artis.. Nampak narrow sangat.. Hrmm.. Ntah la.. Better APM 2008.. Better than nothing.. Paling teruk!!! Vokalis Slank tunjuk bontot, even die wear a boxer.. Its not necessary if u have a six pack also.. Its look sucks man.. Behave your self man.. Hrrmm.. Host untuk APM adalah terbaik.. because Aznil ada.. Persembahan Stacy merancakkan suasana.. Lagu laskar pelangi adalah tebaik... Hrmm.. Anyway, tukang2 pegumum calon dan pemberitahu pemenang talk too much... Boring...

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails