Pages

Tuesday, July 7, 2009

Kemas Bilik.. Huhuhu

Ari aku buat operasi kemas bilik.. Kali ni aku nekad nak buat bilik tu bilik aku.. Hahahaha.. Walupun mak aku nak join.. Katakan "TAK NAK" hehehe.. Aku nak relek dalam bilik.. Tenangkan fikiran, bertafakur, beribadat.. Aku dah tak peduli kalau keluarga aku tak pedulikan aku.. Yang aku tau, aku nak konci bilik dan duk diam2 sambil melayari internet dan update blog... Balik keje terus masuk bilik dan tido.. Yahoo.. Nanti xda la reason adik aku nak masuk bilik.. Hehehe.. Die org suka amik baju aku dan buat harta sendiri.. Sudah aman... Hheehehee.. Nanti aku capture pic bilik aku.. Tungguu..

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails