Pages

Wednesday, July 22, 2009

Kerja + Release Tension..

Hari ni keje.. Dah hampir seminggu aku demam n batuk.. Aku kerja pun suara garau.. Hahahaha.. Aku kalau pegi kerja, happy all the time.. Kerja ke lah yg leh release aku punye tension.. Even though ada yg tak suka sekembalian aku.. Hrmm.. Tak semua org nak faham, dan tak semua org ingin belajar memahami.. Hrmmm.. Anyway.. Alhamdulillah.. Ada tempat aku nak happy2.. Because, aku bukannya ada duit sangat untuk bercuti.. Dah banyak tanggungan.. Rasa sesak nafas dah pun nih.. Hrmmm.. Dulu aku cerita kat kawan2 aku n budak office yg aku banyak tanggungan.. Die org mesti pertikaikan.. Tak percaya la kononya.. Hrmm.. Maybe gaya aku, gaya org senang.. Cara aku pun lain.. Hrmm.. Aku ni tak miskin dan tak kaya.. Aku sederhana.. Tetapi bila ada sedikit wang, aku ingin tingkatkan lagi keperluan yg diri aku perlu.. Seperti pakaian yg tak berulang2 pakai.. Maksudnya,.. Baju baru.. Aku juga suka tambah ilmu.. Mesti ramai sangka aku tak tahu apa2.. Bila tanya, mesti aku jawab tak tahu.. tak pasti.. atau aku buat bodo.. Hrmm.. Bukannya xnak berkongsi.. Aku lagi suka mengajar 1:1... Biar org yg diberitahu clear dengan apa yg aku bg tahu.. dan aku faham dengan soalan dan style yg jawapan die nak.. Pasal komputer, software, network dan rekaan laman web aku hanya boleh ajar dengan org yg betul2 nak belajar.. Setakat nak berbalah dengan aku.. Baik x payah... Listen and Learn!! Hrmmm..

"Tak semua org nak faham, dan tak semua org ingin belajar memahami.."

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails