Pages

Saturday, July 4, 2009

Our Anniversary

Hai semua.. Hari ni 04 Julai 2009 aku sambut anniversary aku ngan saiful naim.. Dari jam 11 pm (3 july 09), sampai la ke jam 5.30 am baru balik rumah.. Hehe.. Aku keluar bg tahu mak aku tau..... Ngeh ngeh ngeh... Si naim baru balik dr kampung pagi 3 july tu, rindu la kata kan... Aku ajak dia keluar memandangkan dia takde ape2 aktiviti.. So aku ni ajak le die gi tengok wayang Transformer : Revenge of The Fallen midnight movie jam 12.10 am.. Cadangnye aku nak pi tengok wayang jam 9.22pm (3 july 09) Ice Age 3 tapi tak sempat.. Selalunya kita org rajin buat movie marathon.... hehehe... Best gila cita transformer tu,.. walaupun ngantuk.. aku x tido pun dalam panggung.. huhu.. aku memang nak tngok awal masa hari pertama ditayangkan,.. tapi naim nak pi juga dan aku pun tunggu la dia.. sampai la di balik semalam.. akhirnya kami pi tengok cita tu.. Dalam tepat jam 3 am baru habis.. 5/5 bintang untuk Transformer : Revenge of The Fallen..

Pastu kita org pi makan kat Mc Donald kat Bukit Bintang.. Jalan-jalan.. Hehehe.. Jauh jugak menapak.. Set makanan sama je.. Cuma tukar air panas.. Hot milo and Hot tea... Lama gak makan... Dalam jam 4.30 am keluar dr Mc Donald.. Jalan kaki ke Time Square balik, sebab motor parking kat situ.. Huhu.. Dah abis makan, balik le.. Jam 5.30 aku sampai rumah.. Lepas naim antar aku balik, dia plak sampai umah jam 6 am.. Lepas solat terus membongkang tido.. Sms pun terlupa.. Terlelap lorh.. Hehehe..

Kami berdua ada janji nak keluar petang tu dalam jam 2pm.. Tapi aku ni lambat.. Biasa la perempuan.. Huhu.. Pi time square, ingat nak tengok ice age.. Tapi panjang gila beratur.. X larat aku tengok ramai org.. Jdnye kita org tak jd tengok.. Si naim teman aku amik spek mata kat A-Look.. Then kita org pi pulangkan Broadband serta tukar postpaid ke prepaid.. Lama gak tu.. Pastu pi low yat.. Cari mouse... Tetikus si naim dah di beri kepada ibunya.. So, die beli baru.. Beli kat The Hub (Viewnet) tu.. Murah gak barang kat situ.. Dalam lowyat tu, apa2 benda kena survey.. Amik la risalah semua kedai.. Banyak perbezaan harganya... Selepas pi lowyat, pi Sungai Wang Plaza.. Cari barang skit n pi makan.. Kebuluran dibuatnya.. Makan kat Bistro Delifrance... Makan Pasta Meat Balls dan Creole Chicken Baked Rice.. Minum Iced Cafe' Mocha dan Latte... Sedappp....

Then pi office lama dan bakal menjadi baru... Nak bagi something kat abg bob.. Terserempak kat depan lift.. Sembang kat depan tu je la.. Huhu.. Kami meneruskan perjalanan ke Stesen Hang Tuah.. Nak beli tiket ke Bandaraya... Nak pi Pasar Malam Tuanku Abd Rahman.. Kat stesen tu pun dah beratur panjang.. Kami tukar strategi naik Monorail turun ke Medan Tuanku.. Menapak ke Pasar Malam.. Wahhh... Manyak penat.. Sampai kat pasar dalam jam 7.15 pm macam tu la... Aku nak cari kain ela untuk raya dan pakai untuk kerja nanti.. Punye la sesak.. Sampaikan cramp kaki si naim sebab org ramai. Jalan plak berhenti2.. Aku nak cari kain pun tergendala.. Baru 6 kain je dapat... Huhu.. Ingat nak beli 12 ke.. Hahahahaaa....

Balik menapak ke Kg Baru, Saiful Naim nak amik motor kat rumah dia dan hantar aku balik ke rumah.. Alhamdulillah.. Sbenarnya aku dah x larat nak naik tren.. Jauh lagi stesen tu.. Huhuhu.. Balik rumah sampai dalam jam 9.30 pm macam tu lah.. Hhehehe.. Penat.. Oklah nak tido.. Gudnite semua..

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails