Pages

Friday, July 17, 2009

Overtime + Office Hour = Happy Hour

Hari ni best, ada team helpdesk yg best!! Boleh dikatakan yg buat "kerja".. Hahahaha.. Buli abg asrul.. Hahahaha.. Nakal benar.. Kak Rina ada tag line baru "Kepala Baapaak" Uish.. Gannazz dah minah ni.. Kak Sal jd cikgu ajaran sesat aku, sampai salah email aku hantar.. kwang.. kwang.. kwang... Alice ngantuk tak habis-habis.. Air Ali Cafe' dibantainya.. Tak tidor pun die.. Hahahaha.. Yg aku paling kesian kat Syam, die org panggil die budak "Mok".. Kahkahkah.. Kesian.. Kesian.. Aku pula pembekal susu.. Sebab pakai sweater "Dutch Lady".. Mama Cida plak tak abis2 blur die.. Hhehehehe.. What a happy day... Love u alll..

2 comments:

  1. tulah...actually kerja kat helpdesk ni mmg enjoy...kdg rasa cam family...ahahahhah..best kan...yahoooo...

    ReplyDelete
  2. betul tu alice.. hehehehe.. kita kena ceriakan suasana even ada yg buat muka chubby aka cam babi.. Kahkahkahkah..

    ReplyDelete

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails