Pages

Wednesday, July 8, 2009

.peluang.

Alhamdulillah.. Hari ini 8hb aku terima panggilan dari abg bob.. Aku diterima kembali.. Aku berpeluang bekerja balik kat tempat lama.. Semoga aku lebih bersyukur dengan apa yang aku dah ada sekarang walaupun tak bahagia.. Terima kasih abg bob and Ms Trudy kerana accept aku keje balik.. Hrmm.. Aku tahu ramai tak suka aku keje balik.. Takut aku pangkah die org la tu.. Mulut aku kan ckp lepas je.. Yg bergayut tepon tu berhati2 ye.. Im counting your log.. Hehehe.. Thanks semua yg gembira dengan kehadiran aku.. I love u all.. MMuuahxx!! Yg tak gembira tu, aku takde masalah dengan korang, so jangan cari pasal k.. Aku start keje esok.. Yahoo..

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails