Pages

Saturday, July 11, 2009

Personal Training with Kevin Zahri


Hai semua, sebenarnya ruby dah lama nak jaga badan nih.. Tapi, busy la sangat dengan keje dan kelas.. Dah pelbagai supplementary ruby makan,.. Tak berjaya juga.. Nak pi gym mahal benar.. PT (Personal Trainer)kat gym pun sekali je bleh.. Hrmm.. Diet lagi la.. Time petang kalau ajak je makan.. Confirmed aku ikot pi makan.. Sedangkan dalam kepala dah set xnak makan after 6pm.. Huhuhu.. Aku mula terfikir, why not aku minta bantuan pakar.. Dari tahun lepas aku search mengenai gym and PT.. Tapi jarang PT yang online untuk bg feedback.. So, zaman yg serba canggih ni la kan.. Internet and website xleh lari la kan.. Kalau PT x de dalam alam maya ni, macam mana aku nak tau PT yg kat gym tu bertauliah ke tidak.. Hehehehe.. Hrmm.. Cari punye cari.. Aku jumpa website Kevin Zahri.. Aku baca2 dulu dalam web page die.. Not bad juga cara die untuk membantu rakyat malaysia yg obesiti nih.. Aku overweight je.. Hehehe... Tak ngaku.. Huhuhu.. Last month aku subscribe untuk minta bantuan pakar rundingan and PT dari Mr Kevin Zahri ni.. You know something?? He reply personal email to me.. Betul la apa yg dikatakan 1:1 discussion.. Then he make a call to explain more about what i need and what i want.. After 30 minutes talked.. Satu tarikh yg boleh ditentukan oleh aku sendiri telah dibuat.. So, x macam gym kat Malaysia ni yang forced "when you can come?. I will wait for you...".. Huhu.. This is really comfortable when Kevin Zahri let i choose the date.. He also will email me how much "RM" will i spend and how to achieve that goal to slim shaddy.. Please stand up.. Please stand up... Hahahaha.. Nantikan next article k.. Everything process yg aku jalani, aku akan informed korang k..

Utk kesenangan korang, refer wehsite dibawah ni..

www.kevinzahri.com
www.maxtrition.com.my

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails