Pages

Thursday, August 27, 2009

Beralah dapat lebih pahala dari memanjangkan salah faham, akibatnya orang lain masuk campur dan hati rasa “something”.. Hrmm..

Kisah ini mengisahkan kejadian yang berlaku baru2 ini dalam hidup aku.. Aku sebagai umat Islam, mengambil langkah kearah kebaikan. Aku minta maaf kat akak tu.. She’s accept, but kami masih dalam proses berbaik lagi la.. Alhamdulillah la kan.. Aku malas dan tak suka pergaduhan berpanjangan walaupun itu cuma teguran kecil yang tak boleh diterima sesetengah pihak.. Yelah, kita ada pelbagai jenis perangai, perwatakan dan macam2 lagi.. Hmm.. Aku perlu mempelajari untuk mendalami sifat semulajadi manusia… Takpelah.. For god sake..

Aku pun mungkin ada buat kesilapan dan terkasar bahasa, maybe the way im talk, not all people can accept.. But… I try to change and will show to everyone on the earth that I can be somebody than nobody.. Takbir!! Takbir!! Takbir!!

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails