Pages

Sunday, August 30, 2009

Hrmm.. Malang sungguh..

Hari ni jam 11pm aku balik dari kerja.. Malam 31 August kan.. Selalunya pengankutan awam akan dibuka lebih masa skit.. But Putra LRT Masjid Jamek still ikot masa die org.. Jam 11.30 pm aku sampai, Putra dah tutup.. Adoi.. Dah le letih keje dari pagi.. Balik plak tak bleh.. Aku panas betul la macam ni.. Ingatkan hari ni lain waktu operasinya... Apa kena la ngan Putra LRT ni.. masuk ni dah lima kali aku kena macam ni.. Kalau hari biasa aku bleh accept.. ni malam kemerdekaan.. Kalau nak suruh sesiapa jmput aku pun mana bleh.. Jalan jem terok!!! Hrmm... Rumah aku kat stesen Putra LRT Taman Melati... Betapa jauhnya.. Hrmm.. Aku patah balik ke stesen Star LRT Hang Tuah, dan jalan kaki ke Office aku kat Berjaya Sompo!!! Tido kat Office... Esok pagi jam 6 baru balik.. Hrrmm.. Sabar jer la dugaan di bulan Ramadhan..

2 comments:

  1. biar btltido kat opis?? mcm x caya je...

    btw, hati2 tido kat opis...

    ReplyDelete

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails