Pages

Thursday, August 27, 2009

Juadah berbuka puasa untuk hari ini biasa2 jer.. hehe..

Hari ni puasa, tapi macam tak puasa jer.. sebab aku tido je banyak.. balik keje jer, terus tido.. Hrmmm.. Ditambah dengan hujan.. Fuh,... Tekak tak rasa dahaga, tapi nak sambng tido lagi.. Hehehe.. Makruh.. Makruh.. Hrmmm.. Tadi tengok Mari Bertaranum kat TV9.. Lunak jer suara bebudak tu.. Aku ni Taranum tak reti lagi.. Kalau boleh aku taknak la main2 kan ayat Al-Quran tu.. Hrmm.. Tapi aku akan cuba gak Bertaranum... Hehehe.. So ari ni juadah sempoi jer.. Tak pi Bazaar Ramadhan pun.. Nanti tak termakan plak.. Nafsu aku ni lain macam skit.. Hehehe.. Pantang nampak.. Walaupun dalam wallet cukup belanja sampai End of Month jer.. Ngeeee..

So, inilah juadahnyer...


.sambal ayam cili api.



.kacang panjang + sambal tempoyak.



.gulai labu.



.telur masin.


Hehehe.. Sedapp..
rabiatul adawiyah Copyright © 2009 http://rabiatuladawiyahzakaria.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails