Pages

Saturday, August 29, 2009

Kucing yang mencuit hati..

Semalam semasa berada di rumah pakteh, ada due ekor kucing belaan keluarga mereka telah mencuti hati aku.. Mana taknya, yang sekor pemalu dan yang lagi sekor ni landing baik punye kat atas lantai.. Gayanya persis berenang.. Hehehe.. Dan kalau salah pandang, korang mesti ingat pelapik atau bantal hiasan.. Hehehe.. Kucing tu pun manja.. Baik.. Kalau dapat air cond, tido aje kerjanya.. Hehehe.. Aku dapat tangkap gambar seekor je kucing.. Yang lagi seekor tu MIA (Missing In Action).. Hehehe...

3 comments:

  1. Haiy,takde kucing sendiri ke yang duk ambik gambar kucing orang lain tu.. (Sindir dalam gurauan) Huhu.. =p

    ReplyDelete
  2. Its my blog and my family cats, Ada aku heran??? Hahahaha...

    ReplyDelete
  3. hahaha kucen mmg suka duk mcm tu dik, kucen peliharaan adik akan pun mcm tu..ada yg tido tkangkang lg..

    salam kenal..

    exchange link?

    ReplyDelete

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails