Pages

Tuesday, August 18, 2009

Lewat Lagi.........



Hari ni aku bangun lewat.. Pergi kerja pun lewat.. Aku seriously tak dengar bila naim and suraya call jam 5pg.. Gila la.. Aku bangun pun dalam keadaan macam baru lepas diberi peluang hidup kali kedua.. Aku rasa seperti dah mati sebelum tu.. Sebab aku tido macam pengsan tau.. Bangun pun macam tersedar dari sesuatu.. Hrmm,... Ada perasaan takut dalam diri aku bila berlaku semua tu.. Bangun2 je tido dah sewa tandas.. Aku sakit perot.. Amik half day dan akhirnya aku ganti masa.. Sebab.. Aku taknak terganggu ngan cuti.. Hrmmm.. Masuk jam 1 pm.. Balik 9 pm.. Ganti masa.. Nasib baik boss aku tak marah.. Hrmm.. Naim amik dari tmpat keje, terus balik and on internet.. Hopefully esok aku bangun awal.. Doa2kanlah aku..

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails