Pages

Friday, September 4, 2009

4 September 2009 (Friday) : Working + Laughing = Insane..

Hari ni best jer keje.. Walaupun kepala ni ingat tilam kat rumah.. hehe.. Hari ni berbuka makan Nasi Kerabu.. Lauknyer adalah daging salai, solok lada and telur masin jer.. Pi Bazzaarr jam 5.45 pm macam tu.. hehe.. Pi ngan alice.. Kami ke bazaar membawa kiriman pos laju,, untuk zaid yg nak makan nasi lemak kukus + ayam rempah.. Hehehe.. Aku ngan alice makan nasi kerabu.. Singgah beli fish ball, ketam ball, sayur ball dan bontot ayam.. Hahaha... Makan waktu berbuka, ingatkan tak cukup.. Rupa2nya... Overdos.. Dah ngantuk plak.. Hehehe.. Rehat2 kejap.. Then, tiba2 tekak ni nak minum ice blended kat starbucks.. Aku, Alice and Zaid pi beli kat starbucks bawah office.. Dapat 30% discount.. Kami beli 3 ice blended "venti" size and free 1 Ice Blanded size kecil.. Sebab Alice redeem cop.. Aku, Abg Zaid and Abg Shah minum Java Chip Frappuccino.. Alice jer minum Coffee Jelly Frappuccino... Dah minum melingkor balik la kan.. Perot dah penuh.. Hehehe..


.model starbucks month of September.



.ruby and bro zaid.



.bro shahrizal.



.rabiatul adawiyah sedang menikmati ice blended.



.ruby and alice.

6 comments:

  1. apsal muka aku cam tak cukup makan je...ahahahaha...aku suka time ni...seronok kan...sebenarnya aku tgh menahan ngantuk tu ruby...tak larat dowwhh...apa pon...lain kali kita minum sambil lepak2 kat starbuck..mesti best....hihihihihi

    ReplyDelete
  2. hhehehe... mengantuk la sangat.. ko tu tngah berkhayal.. hehehe... lepak starbuck jangan lupa bawa laptop tau.. surf tenet skali.. but my laptop dah "reput".. ahahaha... :)

    ReplyDelete
  3. memang ko hensem pun zaid... kalau ko belanja starbucks tu lagi la bertambah hensem.. hahahaha... :p

    ReplyDelete
  4. gaya mcm baru jmpa straw je..muncung je masing2...heheh

    ReplyDelete
  5. hehe.. syukran... kami semua mengidam masa tu.. tu yg muncung lebih.. hehe..

    ReplyDelete

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails