Pages

Sunday, September 27, 2009

Open House di rumah adikku..

Hai semua, hari ni hari cuti aku.. Wahh,,.. Banyak gak jemputan open house.. Tapi... Aku hanya dapat pergi rumah adik aku kat Jalan Ipoh jer.. Yang lelain tu aku minta maaf la tak dapat datang.. Badan lesu lah.. Tak larat nak beraya... Aku keje 12 hari non stop.. So, nak rehat2 la kat rumah.. Kalau nak keluar pun, pikir dua tiga kali la kan.. Hrmmm.. Masa kat rumah adik aku tu pun, aku tak lama.. Lepas makan, tolong skit2 apa yang patut.. Then aku pun balik.. Hrmm.. Lihat lah pic di bawah ni..


.ni lah keluarga adik aku, angah@nurul hidayah, jamil dan baby nur qistina.



.aksi baby nur qistina, cayang dier.



.pelbagai juadah.



.kami berdua memang kuat makan :p.



.ni adalah org yang keletihan, tido je jenjenyer.



.singgah Jaya Jusco Wangsa Maju untuk membeli shampoo dan deodorant tetapi kami telah singgah ke McDonald dan membeli Cornetto Sundae with extra chocolate!! Hahahahaha.. Ayoyoyo,.. debab balik la aku ni.. Sighh.


.ni je yang dapat tangkap gambar.. nanti dah ada SLR camera, aku tangkap lagi glamour gitu.. dalam usaha kumpul duit nih.. masa belajar dulu, tak terpikir pun nak beli, sebab kawan2 dah ada.. Pinjam je la kan.. Bila dah keje, kawan2 pun busy... Ermm.. so, korang smua doa2 kanlah aku dapat beli. InsyaAllah.

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails