Pages

Wednesday, September 30, 2009

Pengembaraan mencari buku. :p

Hhehehehe.. Hari ni pi kedai buku.. Nak cari buku dan file.. Tapi.. Takda yang berkenan dihati dan tajuk yang dicari takda.... So, apa lagi.. Jadi perpustakaan la kedai buku tu.. Hehehe.. Then, oleh kerana aku dan naim dah bosan.. Kami pergi tngok wayang.. Cerita G-Force.. Hikhikhik.. Cita kartun hamster tu.. Cute gila.. Ala-ala Transformer gitu.. Ada robot2.. Hrmm.. Not bad la cita tu... Nasib baik aku tngok yang 3D.. if yang biasa tu, mesti tido punya lah.. hahaha...


.tiket kami.


Selepas tngok cerita tu, kami pun balik la.. Sebelum ni aku dah janji ngan mak aku nak gi tengok wayang.. Tapi, dia nak pi bukit tinggi.. So, aku keluar la kejap ngan si naim.. Dalam perjalanan pulang mak aku sms... Aku takde kredit.. Nak pi keluar ngan mak tak jadi plak.. Sebab mak aku pi amik kain kat sungai buloh ngan anak sedara dia.. Hrmm.. Takpelah asalkan bahagia.. Hehehe..

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails