Pages

Friday, September 18, 2009

X-treme Dance Pad Platinum

Woohooo... Hari ni aku receive X-treme Dance Pad Platinum.. Puas aku cari barang ni.. Tapi x jumpa.. Aku cari kat Pertama Complex, Low Yat Plaza dan banyak lagi shopping mall... Tapi tak jumpa.. Last skali aku surf internet dan jumpa la satu website Malaysian yang menjual Dance Pad nih.. Alhamdulillah.. Aku bukannya apa.. Ni produk lama tau. Susah nak cari dah.. Sekarang kedai2 game dok jual Play Station, xbOX and Wii.. Untuk budget rendah macam aku ni.. Dance Pad dah cukup dah.. Aku pernah main benda ni dulu.. So, aku nak la memiliki benda nih.. Hehehe.. Baru puas hati aku.. Aku order kat pengedar tu pada hari rabu lepas (16 Sept 09).. Hari ni dah sampai (18 Sept 09).. Sekotak Dance Pad ni berharga rm 60.00.. But... If nak sampai cepat dan selamat macam aku nih.. Korang add lagi rm 10.00.. Penghantaran secara pos laju.. Hehehe.. Peringatan, ini adalah USB Dance Pad.. Kalau nak pasang kat tv.. Pi cari extra wayar yang leh cocok kat tv...

Sesiapa yang berminat untuk membeli.. sila layari website ni dan berhubung dengan encik syabani.

USB Dance Mat

Jam 12.30 pm tadi pegawai pos laju hantar barang nih.. Hehehe.. Tengok la pic bawah ni.. Excited jer aku bukak..


.proses membuka.















.taraaa.. ni lah dia yang ditunggu-tunggu.. sonoknyer.

6 comments:

  1. fulamakk..raja tari la lepas ni cik ruby ..heee

    ReplyDelete
  2. Saya beli di Thundermatch Low Yat for RM39.00. 3 Minggu lepas kat All IT Hypermart ada 4 kotak lagi RM49.00 each.

    Mana ada yang metal punya ek?

    My post

    ReplyDelete
  3. An : Raja Tari terbaik punyer.. hahahaha...
    artszfar : Ala... Saya cari punya la susah.. Hrmm.. Murahnya awak beli.. waa.. tak puas hati ni.. Ada wayar untuk cucok kat tv skali tak?

    ReplyDelete
  4. Kat tv? Rasanya kena pakai pad untuk playstation la tu. Atau cari kabel dari PC ke tv.

    Oh lupe. tersinggah sini masa google untuk metal dance pad kat Malaysia hehe takde.

    ReplyDelete
  5. metal punyer, kat tempat main game mid valley ada la.. besar tu.. hehehe... saya nak cari cable tu la awak.. senang skit nak main.. luas..

    ReplyDelete
  6. Rabiatul. Saya juga dah baru beli X-Treme Dance Pad Platinum. Adakah produk ini tahan lasak?

    ReplyDelete

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails