Pages

Saturday, October 3, 2009

Alamak!!!


.ketawa.


Hahahaha.. Hari ni kat office, aku terjatuh dari kerusi yang beroda tu.. Kahkahkahkah.. itulah suara gelak tawa si abg zaid, kak rina and kak sal.. Kalau ada abg shah, lagi huru hara ketawa mereka..

Ceritanya begini, aku dah packing bag aku and switch off pc sebab aku nak balik rumah dah.. Maklumla dah abis keje.. Pastu, aku macam teringat ada report stop payment tak submit.. Memandangkan pc dah switch off, aku pon pi la pc sebelah abg shah.. Then aku nak la duduk kejap.. Konon2 ponggong aku ni kecik la, taknak alihkan langsung bag abg shah.. Sekali, baru je aku letak ponggong, kerusi beroda tu mengundur kebelakang and bag abg shah jatuh.. Hahahahaha.. Aku pon jatuh la.. Nasib baik la tak jatuh mcm nangka busok.. hehehe.. aku jatuh pon cantik lagi la kan. hikhikhik....

Abg zaid siap suruh aku ulang tayang balik aksi jatuh tu.. Kurang asam betol... Hahaha...

Im happy today.. Ketawa sampai letih.. Hehehe.. Thank you my friend!!!

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails