Pages

Thursday, October 22, 2009

Bad mood.. Sigh.

Pada tarikh 22 Oct and 23 Oct 09, aku buntu skit la untuk menulis di blog nih.. Hrmmm.. Apa lah membelenggu dalam kepala aku nih.. Aku rasa macam kurang keyakinan diri la.. Hrmm.. Ntah la.. Dah makin gemok ni, perasaan sensitif tu menebal.. Aku jadi "touching" lebih.. Xda mood nak bercakap, malas nak berbual.. Kat office pun just buat keje aku sendiri je.. Kekadang ada gak bebudak office tegur, "kenapa senyap jer?".. hrmm.. Ntah la.. Aku mengalami hormon yang tak stabil minggu nih.. Arghh!!

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails