Pages

Wednesday, October 21, 2009

Bengang dengan ASTRO.

Ishh.. Hari ni nak complain skit pasal ASTRO, aku dah bayar bil dah semalam.. Melalui Maybank2u.com.. Boleh plak dia potong siaran hari ni.. Lepas tu aku call customer service, siap cakap kena charge sambungan RM 20.. Wahh.. untung besar ASTRO.. semua nak naik harga.. So, tak payah la amik package mustika, HBO and yang lelain tu.. Aku cancel semua dan amik family package jer.. Macam hampas betol.. Bukannya dah tertunggak 2,3 hari tak bayar bil.. Ni semalam aku bayar, hari ni plak yg kena potong.. Apa kes?? Agaknya system die org ni xleh trace online payment from others bank.. Asik nak cash deposit melalui public bank jer.. Mana la ada masa nak pergi public bank tu.. Ayoo...

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails