Pages

Sunday, October 18, 2009

Happy Birthday To Me., Mohd Zaid and Norazawana.18 Oktober.

Selamat hari lahir kepada diri ku... Hehehe... Apa lah agaknyer hadiah yang aku dapat.. Hehehe... Hari ni genaplah umur ku 22 tahun pada jam 2.27am nih.. Dah ke alam dewasa nampaknya.. Hrmmm.. Semakin dewasa, semakin matang.. Hopefully semuanya baik2 dan setiap perjalanan hidup ku diredhai Allah s.w.t.. Aku hanya insan biasa..


.rabiatul adawiyah.

So, aku nak share dengan korang dua org kawan aku yang sama tarikh lahir dan bulan dengan aku....



 .mohd zaid.

Inilah dia abg zaid.. Member office aku yang lucu.. hehehe.. Kami berkongsi sama tarikh lahir.. 18 Oktober, tetapi tahun yang berlainan.. Dia lebih tua dari aku.. Mungkin 25 macam tu kot tahun ni.. Happy Birthday Abg Zaid.. :)


 .noorazawana.

Ini lagi sorang berkongsi tarikh lahir dengan aku.. 18 Oktober 1987.. Hari yang sama, bulan yang sama dan tahun yang sama.. Kami kenal sejak sekolah menengah,.. Tetapi tak berapa rapat because tak sama kelas.. Tapi aku kan pengawas.. Mesti merayau pergi lalu kat kelas dia.. Heheheh.. Happy Birthday Azawana.. Semoga berbahagia selalu..

Ucapan ku:-
Seoga kita menjadi manusia yang berguna, anak soleh dan solehah, serta ditempatkan di dalam golongan org2 yang beriman.. Permudahkan perjalanan hidup kami dan semoga kami dapat mengumpul bekalan untuk dibawa ke akhirat sana..

3 comments:

  1. TQ ruby... semoga kita sentiasa panjang umur dan murah rezeki hendaknya.. amin..

    ReplyDelete
  2. dah tua rupanya korang yerk...nampaknya korg jangan bising2 lagi kat ofis yerk...kalau aku takpe :-p

    ReplyDelete

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails