Pages

Thursday, October 29, 2009

Jus Mate 5 (Jus Diet Mate 5) - 29 Oct 09

Hrmm.. Nampaknyer aku keje malam lagi.. Hari ni dengan esok.. Hehehe.. Tunggang langgang la rutin pemakanan aku nih. hehe..

Aku dicabar oleh ramai org.. Panas telinga aku nih.. Ada yang kata, xkan berjaya.. Because "makan pun x jaga".. Ceh.. macam nampak je aku makan kan.. Aku makan separuh dari pemakanan biasa.. Kuantiti jer kurang kan.. Takpe-takpe.. Aku akan buktikan.. Aku akan buktikan!!!! Ada plak yang dengki je ngan aku.. Muka tu macam mendoakan aku ni takkan get fit ngan badan aku nih. Weh.. dulu aku xde la se-chubby ni.. Aku fit tau.. Perut ni xda tau.. Jangan la jeles2.. Apa kata usaha sama2... Ni la org.. Takleh tengok org lain lebih.. Hrmm.. Tapi "ada aku heran??".. hahaha..

Terima kasih kat mak aku yang support aku, sayang aku tuh.. adik2 aku.. hehe.. naim, rakan2 office aku, class mate aku masa zaman sekolah and kolej.. Hehehehe.. Thanks!!..
Buat sesiapa yang support aku tu.. Terima kasih bebanyak eh.. Aku sayang korang...

Okaylah, hari ni punya schedule pemakanan, aku buat dari waktu aku bngun tido sehingga waktu aku tido..
Hari ni bangun awal, tapi tido balik.. Hehehe..

6.30 am  : Bangun tido, kemas tempat tido, mandi and solat Fardu Subuh.
7.00 am  : Baca buku dan tertido.. Hahaha..
9.30 am  : Aku bangun dari tido tu dan pegi la kemas2 rumah and basuh periuk kat dapur..
1 pm       : Makan tengahari - nasi separuh, gulai asam pedas.. dalam pinggan aku ada nasi, ikan tenggiri, bunga kantan, kacang bendi dan tomato.. Tak tahan aku dengan masakan mak aku nih.. Sedapp..

Ni schedule sbentar nanti.. Aku update awal.. because keje la.. thank you sebab korang menjadi pembaca yang setia.. Hehehe.. Mmuaahhxx!!

2 pm       : Bergegas ke tempat kerja!!
3 pm       : Masuk kerja, on PC and check la keje apa yang aku kena buat hari ni.. Hehehe..
6 pm       : Waktu ni aku minum JDM5..
11 pm     : Start shift baru.. Aku keje sampai jam 7 am pagi esok.. Hahaha.. Mesti korang pikir aku ni gila kan.. Gila kerja.. Memang pun.. Hehehe..
2 am       : Makan waktu pagi nih.. Maybe teman je kawan aku tu makan.. Xpun aku minum horlicks + roti bakar je..
5 am       : Minum JDM5. Aku minum pada waktu ni, sebab aku nak ganti puasa.. Sahur.. Hehehe..
7 am       : Yahoo!! Dah habis kerja.. Balik tido.. Hahaha..

Okaylah.. nantikan next entry k.. 

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails