Pages

Sunday, October 25, 2009

New Perfume

Assalammualaikum semua.. Hehe.. Penatnyer.. Tadi aku pi beli perfume kat SASA.. Selalunyer aku beli kat situ le.. Sebab harga kat SASA "duty free".. Semuanya Original dan tiada kerosakan.. Hehehe..



Masa beli tu, aku boleh terlupa plak aku nak beli perfume apa.. Sebelum ni aku dah pakai macam2 perfume.. Tu yang tak ingat sekejap.. "Hahh!! Dah ingat, Bright Crystal.." Hehehe.. Macam tu la td masa cakap ngan staff SASA tu.. Hehehe.. Terlalu banyak aku try perfume.. Macam2.. Tapi akhirnya aku berpatah balik kepada Versace.. Hrmm.. Aku suka gila bau Bright Crystal by Gianni Versace tuh.. Bau bunga.. Hehe.. Keperempuanan skit.. Manis... Hehe.. Bau buah ni aku tak suka sangat.. Mana taknye, bila pakai bau buah, semua orang cakap aku bau sugus.. Hehehehe... Nanti die org makan aku plak.. Hehehe.. 





Dah beli semua, dah dapat cop "Pink Rewards" tu.. Terus balik.. Hari ni aku keluar sorang jer.. Tadi tak pegi ngan naim.. Die basuh kain kat rumah.. Hehehe..



 .Bright crystal by Gianni Versace.

Inilah dier perfumenyer.. Tapi.. Aku tersilap beli la.. Patutnyer 90 ml.. Tapi terambil 50 ml.. Adoi yay!! Tapi takpelah.. Next time je lah.. Ni adalah akibat tergesa2.. Bawak2 bertenang ketika membeli perfume dan kalau kejar masa sangat, beli lain kali jer.. Hehehe.. xoxo!!

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails