Pages

Saturday, October 3, 2009

Open House Update : Rumah Zaza (ITHelpdesk)

Open house rumah zaza, masakan yang disajikan adalah masakan dari negeri Johor.. Lontong, Soto (Ada makaroni, kuew teow, mihun, mee dan nasi impit sebagai ramuan utama), Bergedil (Ni paling aku suka), Puding dan Kuih Muih.. Ni gambar2 semasa aku dan rakan disana.. Dari sepanjang perjalanan, sampai la kami balik.. Haahahaha...

Dalam perjalanan ke rumah zaza ambil masa sangat lama.. Korang tau la jalan jem kat area ampang.. Fuhh.. 2 jam kat dalam kereta... Masa pergi la kan.. Masa balik kejap je sampai office.. Hehehe..


.yang duduk kat belakang tu kak ecot and kak rina, aku yang tak tau malu ada kat depan tuh.. hahaha.. mekan je jennye.



.inilah mee, mihun, makaroni, nasi impit, kuew teow soto.. semua ada.. hehe.. sedaaaap!!.



.abg bob, sham, kak zaza (tuan rumah) and kak sal yang sedang manikmati juadah.



.abg bob, kak sal and kak ecot sedang menunggang motosikal di dalam kereta.. berhimpit2 kami.. Tapi best!!.



.cuba korang tngok anak sedara kak zaza ni.. fotogenik depan kamera.. senyum je.. belakang tu kakak kak zaza and mak kak zaza.



.abg bob and syam yang kekenyangan. hehe.


No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails