Pages

Thursday, November 19, 2009

Adakah aku sudah susut??

Assalammualaikum semua,

Hari ni entry aku pasal personal skit.. Aku bingung sekejap.. Adakah badan aku makin susut atau makin naik?? Hrmmm. Pening betul.. Aku belek2 depan cermin, perot aku dah kempis skit.. Hrmm.. Tapi, macam takda perubahan jer bila aku tangkap gambar.. Hrmm. Pelik la.. Tapi yang paling best.. Berat aku dah turun ke 68 kg dari 79kg dalam masa hampir satu bulan selepas makan Jus Mate 5.. Hehehe.. Bestnyer... Hrmm.. Sebab tu aku asik nak exercise jer.. Kalau tak exercise nanti dah slim badan flabby plak.. Hehehe.. Ni pic terbaru aku.. Seriously aku tak nampak apa-apa perbezaan..



Apa komen korang???


No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails