Pages

Wednesday, November 4, 2009

Satay yang best berada di Ampang!!


Assalammualaikum semua, aku nak perkenalkan kat korang satay yang paling best di rantau ini ..Aku memang suka sangat ngan satay daging dan satay ayam.. Tapi, susah nak dapat satay daging yang lembut dan sedap.. Satay Haji Sahmuri or Satay Kajang pun tak sesedap macam ni.. Aku berani suggest kat korang.. Sebab aku dah makan bercucuk-cucuk.. Aku bertanya kepada tokey satay nih kenapa satay daging sentiasa lembut?? Rupa-rupanya beliau menggunakan daging jenis "batang pinang".. Fuh.. best banget.. Walaupun mahal skit satay daging tu, but aku tak menyesal.. Jom pekena Nur Satay!!










Lokasi : Studio 5, Ampang.. Berdekatan International School.. Depan 7-Eleven® jer..
Waktu Berniaga : Dari petang sampai malam... Sampai habis satay.. Hehe.. Buat pengetahuan korang, tokey ni jarang cuti.. Setiap sabtu dan ahad memang ada.. Confirmed! Tapi, antara isnin sehingga jumaat, mungkin dia ada cuti sehari.. Tapi selalunya masa aku pergi, memang dia ada.. Hehe. Hari ni hari rabu ada jer.. hehe.. InsyaAllah ada Nur Satay tuh..

Harga :
Satay Daging - RM 0.70
Satay Ayam  - RM 0.60
Satay lain ada, tapi aku tak sempat nak take note.. Hehehe..

Kalau korang nak buat tempahan pon boleh.. Takde masalah.. Best punyer..


No tel : Tertera di atas.. 03-42527178

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails