Pages

Friday, November 27, 2009

Basah lenjun kami dibuatnyer..

Haih.. Apa la nasib.. Tadi dalam jam 5pm, aku bertolak ngan si Naim untuk beraya ke rumah kawan aku kat Taman Melati.. Aku punya la rushing.. Dah le aku amik cuti keje last minute hari ni.. Disebabkan ada open house kat rumah kawan aku nih.. Sebab sebelum ni kebanyakan invitation dia untuk gathering school mate, aku mesti takda.. So, taknak la hampakan dia kali ni.. Aku pun bg sms "aku on the way".. Kat atas motor aku tak le pegang hand phone.. Bahaya kan..


.basah kuyup!!.

Masa dalam perjalanan tu hujan plak kat MRR2 Batu Caves.. Adoi.. Redah jer la... Nak elak pon tak boleh.. Dah sememangnyer basah.. So, bila dah sampai bawah rumah kawan aku tu, aku amik la hand phone and dia bg tahu dia dah keluar... Ada masalah keluarga.. Adoi.. Pada mulanya memang aku marah.. Dah basah lenjun kan.. Tapi korang tahu la.. Aku ni pemaaf.. Hrmm.. Takpelah.. Takde rezeki.. So, aku pun balik rumah.. Berteduh kat rumah aku kat gombak la kan.. Adik bongsu aku ada... So, selamat la kan.. Takda la jiran2 aku pandang serong.. Hrmmm.. Hujan plak turun lagi.. Renyai2 sampai jam 9.30pm.. Then time adik aku nak keluar, Naim pun turun sekali ngan adik aku.. Alhamdulillah semuanya selamat.. Naim pun dah sampai rumah..


.sedih tau.


No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails