Pages

Monday, November 16, 2009

Eye Make Up Remover

Assalammualaikum and hi,

Hari ni saya nak bercerita sedikit mengenai eye make up remover.. Terdetik hati saya nak berkongsi dan menggalakkan penjimatan dalam poket kita nih.. Hehehe. Selama hari ni eye make up remover ada dijual dipasaran dengan pelbagai jenama.. Terutama produk kecantikan.. Mesti ada je eye make up remover.. Harga pun boleh tahan la kan.. Empat tahun yang lepas pun saya menngunakan eye make up remover dari jenama Avene..


.Avene Gentle Eye Make-Up Remover.


Ternyata produk dari Avene nih bagus.. Tapi.. Mahal.. Hehehe.. So, jom kita menggalakkan penjimatan dengan menggunakan Johnson's Baby Oil.. Hehehe.. Selama beberapa tahun saya menggunakan Johnson's Baby Oil.. memang bagus.. Kulit saya sihat jer.. Sebab ada moisturizer kan.. Terdapat 5 jenis Johnson's Baby Oil tetapi hanya 4 sahaja yang dijual di Malaysia..


.Johnson's Baby Oil.

Kalau korang masih ragu2 untuk menggunakan Johnson's Baby Oil, dekat belakang botol ni pun ada tertera cara penggunaan dan kesesuaian..

 
 .Johnson's Baby Oil - Aloe Vera & Vitamin E.

Saya menggunakan Johnson's Baby Oil - Aloe Vera & Vitamin E.. Hehehe.. Kat label tu ada tulis :

"BAIK UNTUK BAYI, BAIK UNTUK ANDA.
Rumusan minyak mineral ini diperkaya dengan Aloe Vera dan Vitamin E. Ia melegakan dan menyuburkan kulit, melindungi kulit daripada ketidakselesaan dan kekeringan. Untuk dewasa, amat sesuai untuk melembapkan bahagian kering pada siku, lutut dan tumit, sebagai pelembap rambut dan sebagai penanggal mekap mata @ eye make up remover."

So, semoga informasi ini berguna.. Sebotol kecil Johnson's Baby Oil (50 ml) - RM 3.70..
Tadi saya pergi Guardian ada promotion.. Dua botol Johnson's Baby Oil - Regular - RM 10.90.. Murah.. sebab satu botol baby oil 100ml rm 6.90 macam tu.. Visit la Guardian yang berhampiran anda.. Kadang2 promosi bertukar2.. Kekadang Guardian sales murah2 dan Kekadang Watson's juga sales murah2.. Dua farmasi kegemaran saya.. Hehehe..


No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails