Pages

Monday, November 2, 2009

Jus Mate 5 (Jus Diet Mate 5) - 2 Nov 09

Assalammualaikum semua.. Hari ni aku dah boleh switch kepala aku yang dah weng nih.. Hehehe.. Aku dah boleh bangun pagi!! Hahaha... Aku kerja pagi dan petang hari ni.. Dari 7 am sampai 11 pm.. Keje IT standby nih, memang penat.. Sebab banyak berfikir dan kena cepat dan tangkas buat kerja.. Cewah.. Hehe.. Setiap panggilan yang dijawab kena tahu jawapan untuk sesuatu soalan.. Fuh... Sangat susah masa mula2 kerja dulu.. Aku ni masa masuk kerja helpdesk tu, terkial2 gak.. Sampaikan aku tak faham apa yang die org tanya.. Tapi, bila keadaan macam tu, aku jadi cepat nak cari jalan penyelesaian dan ingin buat si pemanggil confident dengan jawapan yang aku bagi tu.. Hehehe..

Hari ni schedule mcm biasa jer..

6.30 am    : Bangun tido, mandi, solat dan bersiap pergi office.. Naim hantar.. Hehe..
7.30 am    : Sampai kat office.. Lewat sebab beli breakfast sekali.. Hehe.. Pastu teman si Siti beli breakfast plak.. exercise... Hehe..
8.00 am    : Makan breakfast, nasi lemak kukus berlauk.. Hahaha..
12 pm       : Leka bekerja!!!!
4 pm         : Minum JDM5.. Akibat dari leka bekerja.. Adoi.. Ramai org call hari ni.. Banyak la report kena buat.. Warghh!!!
7 pm         : Makan malam.. Minum air panas dan Kebab style arab tu.. Bagus untuk diet..
10.30 pm  : Balik kerja.. Mak ambil.. Hehehe... Bestnyer.. Terima kasih mak!! Sayang mak!!
11 pm       : Sampai rumah.. Tngok tv, mandi and siap2 untuk tido.. Huhu..
12.00 pm  : Gudnite everybody!!


No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails