Pages

Saturday, November 28, 2009

Makan-makan dirumah Ku

Assalammualaikum semua.. Hari ni kat rumah aku ada jamuan makan skit-skit.. Untuk org terdekat jer.. Sedara mara dan kawan2 office aku.. Aku buat makan-makan kali ni adalah paling pelik.. Sorang budak office aku pun tak datang.. Luar biasa.. Ajak makan pun taknak datang?? Tolak rezeki.. Kalau tak jemput, cakap apa la plak kan.. Tapi, tak mengapa... Ada aku kesah?? Hahaha.. Aku memang khaskan untuk bebudak office dan saudara mara terdekat.. Malangnya budak2 office aku memang tak datang.. Masa jamuan hari Raya Aidil Fitri hari tu... Cakap tak sempat nak makan semua hidangan la.. tak cukup tmpat la.. Org ramai la.. Kali ni bila kurang jemputan, macam ni plak.. Hah..!! Whatever okay.. Nak kata aku berpuak tak la pulak kan.. Nak datang, datang je la.. Fikiran makin tua, makin macam budak2.. Nak mampos agaknya.. So, aku taknak spoil kan mood aku.. Continue reading.. >>

***********************
Hai pembaca setia, kali ni jamuan makan sempena Raya Aidil Adha.. Dan sambutan hari ini jatuh pula pada hari lahir Saiful Naim.. Hehehe.. So, makan2 ni sekali jalan lah kan.. Hehehe.. Ni aku selitkan gambar2 yang ada.. Aku pun keletihan.. Skit jer gambarnye.. Thanks suraya because bagi pinjam camera.. ehehe..


.meja juadah Ku.



.candid mereka!.



.diantara juadahnyer, ada laksa, nasi tomato (tp dalam camera tak warna kekuningan plak.. pelik), ayam masak merah dan acar.. yurmm.

Terima kasih kepada semua yang hadir... ;)

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails