Pages

Sunday, November 29, 2009

My ELKEN Suplimentary Health Food

Assalammualaikum semua,

Hari ni aku nak sharing skit ngan korang pasal product ELKEN.. Makanan Kesihatan Tambahan untuk kekal cergas dan sihat..


.ELKEN Ester-C 500, ELKEN Fujita Lactose, ELKEN EPA DHA, ELKEN Spirulina, ELKEN LIVEXtra.


Mesti korang tertanya2 kenapa banyak sangat aku amik makanan tambahan.. Aku dah check MRT dan inilah yang aku perlukan dalam diri aku..

1. Aku ada masalah penghadaman dan tidak lawas dengan sempurna.. So, aku ambil ELKEN Fujita Lactose untuk cuci usus..
"Jangan merungut jika lambat tindak balasnye.. Cuba bayangkan, umur korang 20 tahun.. Makan macam2 selama 20 tahun.. Time makan product pembersihan usus korang mengharapkan result yang cepat.. Longkang tepi jalan pun kena sental beberapa kali, inikan pula usus kita nih.. Sabar tau.. "

2. ELKEN Spirulina pula untuk kecerdasan otak dan minda serta pelengkap untuk tugasan harian.. Bertenaga sepanjang hari.. ELKEN Spirulina adalah yang terbaik.. Kebanyakan Spirulina jenama lain di pasaran mempunyai campuran benda asing.. Berhati2 tau.. :-)

3. Aku kerap cramp, kebas dan kejang otot.. Itu bermakna darah aku tak lancar pengalirannya.. Jadi kena ambil ELKEN LIVEXtra dan EPA DHA untuk kasi perjalanan darah di jantung lancar dan sampai ke seluruh anggota badan aku.

4. ELKEN Ester-C pula untuk vitamin dalam badan.. Aku kerap bibir kering dan kulit kering.. Jika korang sakit kepala pun boleh ambil 2 biji ELKEN Ester-C untuk menggantikan Panadol.. Korang tau kan panadol banyak risikonyer.. ELKEN Ester-C ni vitamin C.. 100% Vitamin C.

Selamat menjaga kesihatan.. Kekadang ubat doktor tidak berapa bagus.. Jika semua org sihat, tiada siapa akan ke hospital dan klinik lagi kan?? Rugilah sektor perubatan dan ubat memang mahal.. Itulah salah satu faktor kenapa mereka sanggup melihat kematian.. Kita sebagai manusia harus berusaha.. Ajal tetap ajal kan.. Sekurang2nyer apabila kita dah tiada di dunia ini, kita tidak menyusahkan poket org lain dek kerana penyakit kronik.. Kita dilahirkan bersih, meninggal pun bersih juga la.. Jika mahu bersih dan sihat, makanlah makanan tambahan kesihatan dari ELKEN.. Kami ada ramai testimoni.. Termasuk saya.. ;)

ELKEN Luar Biasa.. OOOoo YES!!

4 comments:

  1. hye.
    blogwalking
    smbil kelik nuff

    ReplyDelete
  2. baguske produk ni?

    http://eyriqazz.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hi, thanks.. encik eyriqazz.. produk ni bagus.. family saya mengamalkannya.. Alhamdulillah darah tinggi ibu saya turun.. Buah pinggang pun dh sihat.. Jika ingin lebih info, saya leh berikan cd testimoni untuk encik lihat..

    ReplyDelete
  4. Kat mane leh dpt produk nih??? Please emel me... abiey_259@yahoo.com. Time kasehh

    ReplyDelete

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails