Pages

Saturday, November 14, 2009

Pameran Pengantin Malaysia 2009 @ PWTC

Assalmmualaikum semua, hari ni aku baru jer balik dari Pameran Pengantin Malaysia 2009 yang diadakan di PWTC.. Pameran bermula dari jam 11 pagi sehingga 9 malam..13 Nov 09 sehingga 15 Nov 09.. Penat dan seronok juga melihat pelbagai koleksi pengantin.. Ada pelbagai kiosk butik pengantin, photographer, catering, pelamin dan macam2 lagi lah.. Sampai kan aku tak sedar dah pusing beberapa kali kat tempat yang sama.. Hehe.. Ada juga yang menyediakan makanan contoh untuk dirasa oleh bakal pengantin.. Berselera aku tengok die org makan.. Hehehe..


.dapat goodies bag and pelbagai brochure yang berguna.

Produk kecantikan juga ada.. Untuk kuruskan badan pun ada.. Aku ada nampak May Fair Bodyline.. Karangkraf pun ada.. Mereka jual majalah pengantin.. Ada la beberapa gambar aku dapat tangkap.. DSLR camera takda lagi, so amik je la gambar ngan hand phone kesayangan aku nih.. Hehehe.. Bila tengok org sibuk2 prepare pasal majlis kahwin, rasa nak kahwin plak.. hahaha.. Tapi.. Aku tak bersedia lagi.. Hrmmm... Whatever la.. Nih ada sedikit buah tangan untuk korang cuci mata k.. Esok masih berlansung lagi pameran.. Jom meriahkan lagi..


.pelamin - pelamin indah.



.baju pengantin.



.cake dan gubahan hantaran.



.gubahan bunga-bunga segar.



.kiosk kad kahwin dan goodies bag.



.Wedding photo, photographer service and Bridal.



.dePARIS joined Pameran Pengantin! got promotion and more cheap!.



.Classic Bridal & Photo got promotion and sales! Hurry up!! Booking now.
One of my friend menggunakan khidmat Classic Bridal & Photo.. Wanted to see they picture?? Hehehe.. Awesome!!



.Tiffany and Wirad.

Okay, im tired... Hopefully korang enjoy dengan informasi yang rabiatul adawiyah beritahu nih.. Wassalam..



2 comments:

  1. oh, kita pun nak pg pwtc tp bukan tgk ekspo kawin ni, nak pg kareer fair ;)

    nak pg esok..

    ReplyDelete
  2. owh... saya dah post skit guideline sebelum ke sana.. Aimi, gud luck k..

    ReplyDelete

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails