Pages

Wednesday, December 30, 2009

I need ONE more Nuffnangers!!

Wohoho.. I just found one more Nuffnangers!! Another one more Nuffnangers i want!!... Hurry up.. Join my team.. Yeehaa..!!



Group name will be discuss after all 4 team member meet face to face.. yeehaaa!!

xoxo,

13 comments:

  1. sebenarnya x faham pasal post ni
    saya juga nuffnanger but still confused

    ...

    ReplyDelete
  2. Untuk buat apa sis???

    I'm a Glitterati yang pemalas dan menyakitkan hati Timmy...


    Dr R Azrin
    http://www.azrin.info

    ReplyDelete
  3. she : ni contest nuffnang.. baca entry akak yang sebelum nih..

    :D

    ReplyDelete
  4. lee : nak join senang jer.. bleh lawati www.nuffnang.com.my.. kalau berminat bagi tahu k..

    :D

    ReplyDelete
  5. Zil-el-saif : tak paham?? lawati www.nuffnang.com.my..

    :D

    ReplyDelete
  6. Rapheal : En Azrin bleh lawat www.nuffnang.com.my untuk lebih info.. hadiah best and yang penting seronok.. kalau nak join team saya, bagi tahu cepat k.. :D

    ReplyDelete
  7. teringin gak nak join tapi sebab kena datang kat sana tu yang susah sikit,, w/apa pun selamat maju jaya.. dah menang nanti leh kongsi sikit hadiah tu,, hehehehehe,,,

    ReplyDelete
  8. selamat tahun baru... semoga apa yang diimpikan akan tercapai..

    ReplyDelete
  9. selamat tahun baru... semoga apa yang diimpikan akan tercapai..

    ReplyDelete
  10. WiraTLC : awak dah le duk jauh.. mana la ada masa nak datang.. hehe.. anyway, terima kasih wish new year.. happy new year to you too...

    :D

    ReplyDelete

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails