Pages

Thursday, December 17, 2009

Ingat lagi tak entry kelmarin??

Korang semua ingat lagi tak entry kelmarin 15 Dec 09?? Pasal Exchange Gift tu.. Ingat tak?? Hehehe.. Semalam 16 Dec 09 (walaupun baru beberapa minit, dah jadi semalam kan?? cepat masa berlalu..) aku dah dapat hadiah yang ditukar tu..  Majlis bermula pada jam 12 pm.. Tapi aku tak dapat nak memeriahkan Majlis tu.. Aku keje petang.. Tak larat nak datang awal.. So, ada member office tolong cabutkan nombor and aku dapat no 14.. So hadiah dan kad yg ditampal no 14 adalah untuk aku.. Hehehe.. Korang lihatlah gambar dibawah ini.. Betapa gumbiranya aku..


.besarnya hadiah.. sonoknyer.


Tapi.... sebelum hari majlis... kwang.. kwang.. kwang..

Pengasas ke pegaturcara majlis kot, kak katty.. Dia cakap hadiah dalam rm 5.. Time tengah2 bulan dia nak.. Hrmm.. Pergi kedai lima hinggit la kan.. hehe.. Aku beli frame gambar rm 9 yg ada diskaun 50%.. Jadinya rm 4.50.. Kahkahkah...

Pada petang semalam.... Aku dapat hadiah ni, yang terkandung...


.bantal dan kad.

Bantal ni mahal wo.. Rasa macam serba salah bg hadiah frame jer masa hari tu.. Hahahaha... Siapa la yang agaknya dapat frame plastic tu ek.. hehehe...

Lepas ni kalau ada exchange gift.. Aku nak bg hadiah yang best.. Pemberi dan Penerima akan happy.. Hehehe..

Siapa mahu join Exchange Gift RM 20 ke atas??  kenyit mata cepat.. hehe... Sure hadiah terbaik!! Hehehe..

Sentiasa sayang korang,


11 comments:

  1. tahniah... anda dapat tag dari saya.. copy dari blog saya dan cuba selesaikannya,,,

    ReplyDelete
  2. adoi.. panjang soalan... saya baru je berblog ni.. hentam jer la eh.. hehe...

    ReplyDelete
  3. kenape awk tak ada dalam senarai top 10 saya? pastikan awk termasuk ye lain kali..

    ReplyDelete
  4. Salam ziarah,

    Seronoknya dapat hadiah. Saya dah reply pertanyaan rabiatul adawiyah. nanti try tengok di blogresipi ya. tk

    ReplyDelete
  5. dah lama tak join tukar2 hadiah ni. last time zaman sekola dulu kot. tp xingat ble. huhu

    ReplyDelete
  6. nn : zaman sekolah je yang happening.. bila nak mulakan balik?? hehe..

    ReplyDelete
  7. saiful naim : 1 hadiah and 1 kad je la yunk... :D

    ReplyDelete
  8. best.. tambahan dapat hadiah yang best.. sangat best.. nak buat exchage hadiah?? jom.. jom.. ajak blogger2 yg lain.. Mesti best kan.. hehe..

    ReplyDelete

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails