Pages

Tuesday, December 15, 2009

Siapa nak exchange gift??

Tadi masa kat tempat keje aku, bebudak office sibuk balut hadiah and prepare home made card.. Atau pun dikenali sebagai recycle kad.. haha.. Mereka ambil kad yang telah diguna pakai!! Kad raya, kad jemputan kahwin dan beberapa card tahun lepas di-modified untuk Majlis Exchage Gift pada 16 Dec 09.. Esok!! Hahaha.. Macam-macam cara ada.. aku tengok pun dah geli hati.. Sampaikan catalog Watson's tu pun mereka gunting gambar smiles, Christmas banner dan macam-macam lah.. yang penting, habis satu buku tu lunyai tau.. hehe..

Bila lihat semua tu, rasa teringin nak buat Exchange Gift and Gathering Party ngan blogger sedunia.. Mesti bestkan.. Apa pendapat korang?? Nak buat tak gathering?? Hadiah atas RM 20.. Atau seikhlas hati?? Kalau hadiah bawah RM 20, sure korang bagi frame je la.. Hehehe.. Tak excited langsung.. Ngeee... (Bestnyer kalau dapat hadiah banyak time besday.. huhu..).. Apa pendapat korang?


.ni hadiah dan card untuk di tukar nanti.. yay!.



.posisi menegak plak.. hehe.



.ini adalah hadiah dari kami, department helpdesk (belom kumpul semua.. ada yang masih touch up kad mereka.. hehe.).

Esok akan ditukar ngan department lain.. bestnyer..



4 comments:

  1. hehehe...
    tringat kenangan lama..
    dulu time standard 6 ade buat mcm ni utk jamuan akhir tahun..mmg best!

    ReplyDelete
  2. byknyee HADIAH hihi ;p jom tukar tukar jom

    btw hai hai salam singgah ;) picit streamyx u. i cari shoutbox tak jmpe T_________T

    ReplyDelete
  3. bagus gak idea ni. hehe! 20 inggit satu adiah, pokai woo! wakaka

    ReplyDelete
  4. zella : masa sekolah tu mesti kawan2 bg pensil boc, pemadam, magic color, hand made bag, crayon and macam2.. hehehe... pusing2 hadiah tu je.. tapi memang best.. hrmm.. hadiah tu pun masih ada saya simpan.. mak kata bilik saya dah macam muzium hadiah.. hehe..

    Liyanaa : best giler dapat hadiah.. jom tukar hadiah.. kita tunggu apa kata survey.. :D
    shoutbox ada masalah skit.. hehe.. comment je.. tq..

    Zack : amboi.. tak kan rm 20 dah pokai.. hehe.. its okay la... bg la apa2 dengan seikhlas hati.. mesti beskkan.. :D

    ReplyDelete

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails