Pages

Monday, January 11, 2010

Invitation to Samsung Corby Carnival



Alhamdulillah!! Wohoho!!! OMG!!!
I got the invitation.. Hehe.. Dalam seronok-seronok ni ada rasa takut plak.. hehe..
Nak bersaing dengan team lain..
Adoi..
Takpe.. Takpe..
For Samsung Corby, im dare to fight with the other team!!
Yeeahhhaa!!!
Meet me there okay.. Mmmuahhxx!!


.me with Samsung Corby pink.

xoxo,

22 comments:

  1. rajin nyaa la hai masuk pertandingan ni semua!! :) good luck!

    ReplyDelete
  2. hahaha gua da xde mase utk contest2...tpakse la bg lu org menang free hahahhaha

    ReplyDelete
  3. Congratz..JUmpa lagi di sana nanti...Let's fight...

    Great Teacher Onizuka

    ReplyDelete
  4. nn : rajin... mengisi masa lapang.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  5. ARC : la.. dah takda masa dah? kena gi mengajar ke cikgu? hehehe...

    ReplyDelete
  6. waaaa best siot !! mel nak join camne ? huaaa

    ReplyDelete
  7. Eyriqazz : Awak pun dapat eh?? Yeah.. leh jumpa lagi.. :D

    ReplyDelete
  8. Melz : Mel tak join ke? Nuffnang buat contest nih bulan lepas lagi..

    Ni entry yang rabiatul buat.. http://rabiatuladawiyahzakaria.blogspot.com/2009/12/colour-me-corby.html

    ReplyDelete
  9. oi dah dapat invitation ek?
    bestnyer.. mintak2lah saye dapat gak

    ReplyDelete
  10. CikLilyPutih : a'ah dah dapat.. siang tadi nuffnang hantar email.. :D

    ReplyDelete
  11. jumpa disana.jika kita 1 team jom kita bjuang bsama.klu lain team lets fight.haha..

    ReplyDelete
  12. Babe! I pun dah dapat! Jumpe di sana okeh! Haha!

    ReplyDelete
  13. Eml : yeah!! jumpa disana... satu team atau tak pun xpe.. saya bukannya reti main sangat.. huahuahua.. saya buat kalah je nanti.. hehe..

    ReplyDelete
  14. atreyu : yeker??!! bestnyer.. leh jumpa u nanti.. im so excited!!!

    :D

    ReplyDelete
  15. Johny Tim : tengok je?? tak join fight sekali ker? hahaha..

    :D

    ReplyDelete
  16. hye, congrate.. i got the invitation too. first time xtvt camnie..excited+cuak hehehe

    ReplyDelete
  17. aurikelsan saya pun cuak.. tak pernah pi extreme park tu pun.. takut sesat jugak.. hrr... jumpa disana k.. :D

    ReplyDelete
  18. huhu, sy join tu suke2 je. xsangka dpt invitation jugak. jumpa semua org di sana... (",)v

    ReplyDelete
  19. Lea : suka2 pun, nanti lagi bertambah suka kat sana tau.. blogger semua sporting.. hehe.. :D

    ReplyDelete

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails