Pages

Thursday, January 14, 2010

Maaf, anda tertunggu-tunggu.. ("!)

Assalammualaikum dan hai semua.. Saya amat busy sekarang ni.. Keje shift dan saya keletihan.. haha.. Saya ringkaskan dulu yer.. Nanti esok saya letak pic dan lebihkan info.. hehe..

Semalam Astro B.yond Blogger Night tu memang best! Ramai rakan-rakan blog yang hadir.. Siapa la saya ni, ingatkan takda org kenal.. sampai la kami bertegur sapa.. famous sekejap! hehe.. best tau!

Oklah, nak tido..

I love u all..

xoxo,

6 comments:

  1. huhu...best jek nampak,...tp aku mls r nk join bende community nie..
    From :~ JohnyTim.Blogspot.Com

    ReplyDelete
  2. ada apa astro beyond tu?? dapat freebies tak?hehe saya tak gi.tu yg tanya lebih2 tu..

    ReplyDelete
  3. Johny Tim : eleh, memula lalas la nak komunti2.. nanti bila dah dapat invitation baru tau.. bukannya dengar ceramah.. having fun with other blogger je.. Best tau.. kalau takde komuniti, mcm mana nak kembangkan lagi blog awak.. :D

    ReplyDelete
  4. FIT : Macam-macam ada.. best.. ada dapat goodies bag dari astro.. ada organizer and tumbler dalam tu..

    :D

    ReplyDelete

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails