Pages

Friday, January 8, 2010

We are going to the DiGi Pimp My Day Challenge!

Alhamdulillah.. Wohoho.
Hari ini sangat excited!!!
Penantian satu penyiksaan telah berakhir. Setelah membelek-belek gmail saya nih, akhirnya jumpa dua email keramat!! Hanya tuhan je yang tahu betapa kecewanya saya bila tak receive email dari nuffnang..
Bayangkan dah dua hari blogger lain receive email, saya tak receive pon..
Merajok sekejap ngan nuffnang.. Hehe..



Setelah belek-belek, klik-klik apa sahaja button kat gmail, saya nampak SPAM box saya ada penuh ngan email yang belum berbuka.. Saya tahu SPAM amat bahaya!

Tapi saya jumpa tajuk ini!!

"Congratulations! You're going to the DiGi Pimp My Day Challenge!" and "Change of time for DiGi Pimp My Day Challenge"



Alhamdulillah!! Sangat seronok!!

Sejarah penubuhan The Gagalicious Team
Nama kumpulan ini diberi sempena nama Lady Gaga, kerana zaid amat fanatik dengan Lady Gaga, setiap kali lagu Lady Gaga berkumandang, pasti mulut Zaid tak henti-henti menyanyi.. hehe.. Setelah berbincang, semua setuju dengan nama ini.. Hot woo...

Photo design and layout
Poster yang terpampang kat atas tu adalah hasil perahan idea saya, rabiatul adawiyah.. hehe.. Sebenarnya saya hentam je buat.. Asal nampak kreatif dan best!! Dan saya amat suka dengan kualiti kerja saya.. hehe.. :D


Video ini dicipta oleh kami sendiri dan diolah dan diedit oleh zaid juga.. kredit kepada dia yang amat rajin dalam kerja-kerja edit mengedit nih.. hoho..



Komen yang diterima dari video ini terhadap saya adalah, saya seperti contestant The Biggest Loser Asia!!!
Argghh.. Touching tau.. :(
Anyway takpe.. Komen itu sangat membina!! Saya suka.. hehe..

Alice pula adalah fashion GURU kami!! hehe...
Naim will be the IT GIG!! Because dia bawa gadget!! Hahaha..
So, kepada bloger yang terpilih, kita jumpa di sana,.. Jangan segan bertegur sapa..
xoxo,



13 comments:

Please leave a comment, i love you!! xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails